Όροι και Προϋποθέσεις – GDPR

Πολιτική απορρήτου & Όροι Χρήσης

Εδώ Θα βρείτε κάθε χρήσιμη πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. To primarkt.gr επιθυμεί να γνωρίζετε με άμεσο, απλό και σαφή τρόπο τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Ο σεβασμός των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι πάνω απ’ όλα ηθική μας υποχρέωση κι όχι μόνο νομική και είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τις επιταγές του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, γνωστό ως GDPR και της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Όροι και προϋποθέσεις Χρήσης 

Γενικά
Οι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας primarkt.gr και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών αυτής περιγράφουν:

1. Τη διαδικασία συλλογής των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας/πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος primarkt.gr,

2. Τη χρήση των δεδομένων αυτών από το primarkt.gr και τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.

Χρήστης της ιστοσελίδας μας θεωρείται όποιος την επισκέπτεται με σκοπό την αγορά προϊόντος – προϊόντων που διατίθενται σε αυτή δηλαδή στο ηλεκτρονικό κατάστημα primarkt.gr, καθώς και αυτός που περιηγείται στην ιστοσελίδα ως επισκέπτης.

Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος primarkt.gr χαρακτηρίζονται όσοι προχωρούν σε εγγραφή προκειμένου να ολοκληρώσουν μια παραγγελία και να προχωρήσουν σε αγορά, καθώς και όσοι προχωρούν σε παραγγελία χωρίς εγγραφή, δηλαδή ως «επισκέπτες». Διαδικαστικά όσοι προχωρούν εγγραφή,  εγγράφονται ως Πελάτες μέσω της επιλογής “Νέος Χρήστης Εγγραφή” ή/και “Νέος Πελάτης” της αρχικής ιστοσελίδας του ιστότοπου ή/και μέσω της διαδικασία της “Δημιουργίας Λογαριασμού” και την αντίστοιχη αποδοχή τους από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ο πελάτης που έχει προχωρήσει σε εγγραφή κατά τα ανωτέρω, κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (username) και Κωδικός Πελάτη (password) που ο ίδιος έχει επιλέξει και δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

– Να δει τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών του («Το Καλάθι μου»). Στο Καλάθι εμφανίζονται τα προϊόντα που ο πελάτης έχει επιλέξει να παραγγείλει. Ο Πελάτης μπορεί να προβεί σε παραγγελίες προϊόντων, των οποίων η επισκόπηση ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

– Να ολοκληρώσει την παραγγελία του και να πληρώσει επιλέγοντας μία από τις δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.

– Να δει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας την πορεία εκτέλεσης αυτής και τα περιεχόμενά της.

– Να δει παλιές παραγγελίες του.

– Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του.

 Ο πελάτης, καθώς και ο χρήστης της ιστοσελίδας μας, από τη στιγμή που επιλέγει να προχωρήσει σε χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος primarkt.gr αποδέχεται ανεπιφύλακτα και πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

  Προκειμένου να είμαστε συνεπείς στις καθημερινές εξελίξεις της τεχνολογίας και να αναβαθμίζουμε συνέχεια τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες το ηλεκτρονικό κατάστημα primarkt.gr διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των παρόντων Όρων Χρήσεως, με αποκλειστική υποχρέωση της δημοσίευσής τους στο οικείο τόπο της ιστοσελίδας του και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών του. Η επιλογή μας αυτή σχετίζεται αποκλειστικά από το γεγονός της αμεσότητας στην υιοθέτηση πρακτικών βελτίωσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος primarkt.gr.

 Οι προσφορές που τρέχουν την ίδια περίοδο και αφορούν τα ίδια προϊόντα δεν μπορούν να συνδυαστούν (εκτός κάποιων εξαιρέσεων που θα επισημανθούν). Επιπλέον θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Περιγραφή των υπηρεσιών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα primarkt.gr, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων.
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί παραγγελίες, σύμφωνα με τις διακρίσεις που αναφέρονται παραπάνω για τους Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Με κάθε δημιουργείται προφίλ του κάθε χρήστη, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σχετικά με την παραγγελίας του πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Κατά την εγγραφή του νέου χρήστη συλλέγονται τα ακόλουθα στοιχεία: Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη-Περιοχή, Χώρα, Τηλέφωνο, e-mail και σε περίπτωση που ζητείται έκδοση τιμολογίου επωνυμία εταιρείας, δραστηριότητα, ΑΦΜ και Δ.Ο.Υ.

Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα και τίθενται στη διάθεσή του, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την άρτια εκτέλεση της παραγγελίας του Πελάτη και για την επικοινωνία με τις εταιρίες courier και τη συλλογή των παραγγελιών.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από τους παρόντες όρους και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού, όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τις οποίες σεβόμαστε και τηρούμε. Οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο και των παρόντων όρων χρήσης.

Η συλλογή των προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας έχει ως βασικούς σκοπούς:
– την εύρυθμη κι αποτελεσματική εκτέλεση των συναλλαγών των πελατών με το ηλεκτρονικό κατάστημα
– την καταγραφή των απαιτήσεων των πελατών σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά και μόνο εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και άρτια εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας και για τους καθορισμένους και νόμιμους σκοπούς και υποβάλλονται σε σύννομη και θεμιτή επεξεργασία κατά τρόπο συμβατό προς τους σκοπούς αυτούς, καθώς συνάδουν με την αρχή της αναλογικότητας (Άρθρο 5 παρ. 1 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται με τη δική σας σύμφωνη γνώμη και μόνο και αφορά αποκλειστικά τη διαδικασία ολοκλήρωσης των σκοπών λειτουργίας της παρούσας ιστοσελίδας και του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα primarkt.gr διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα όσο καιρό είναι ο/η Πελάτης ενεργός, σε περίπτωση δε αδράνειάς του και μη συναλλαγής του με το κατάστημά μας διατηρούνται για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών, η δε εκκαθάριση θα γίνεται κάθε Ιανουάριο  ανεξαρτήτως της ημερομηνίας συλλογής των προσωπικών δεδομένων του πελάτη.

To primarkt.gr δεν θα γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά του δεδομένα για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προώθησης ή/και επικοινωνίας, παρά μόνο μετά από ρητή συγκατάθεσή του σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τον GDPR.

Σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να συλλέγουμε και να αναλύουμε με αντικειμενικά κριτήρια τη γνώμη σας, ώστε να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και εξατομικευμένες επικοινωνίες/προτάσεις σχετικά με προϊόντα που σας ταιριάζουν , συνεργαζόμαστε με

-Google για προσωποιημένο και επαναλαπτικό marketing (remarketing), βλ.περισσότερα εδώ.

-Facebook για προσωποιημένο και επαναληπτικό marketing (remarketing), βλ.περισσότερα εδώ.

Tο primarkt.gr δηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων/προσωπικών δεδομένων και της ηλεκτρονικής μας  επικοινωνίας χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών. Ειδικότερα, λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα και πρόσφορα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας, όπως λ.χ. διαβάθμιση πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα, ασφάλεια των χώρων που τηρείται φυσικό αρχείο προσωπικών δεδομένων, καταστροφή όλων των εγγράφων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, ώστε να μην είναι δυνατή η άντληση οποιασδήποτε πληροφορίας, ενώ το δίκτυο προστατεύεται από Firewall και NAT, κρυπτογράφηση των δεδομένων,ενώ υπάρχει επίσης ελεγχόμενη πρόσβαση του κάθε χρήστη με διαφορετικό Username – Password και SSL/TLS certificate.

Εντούτοις, το primarkt.gr δεν εγγυάται την ασφάλεια δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύων στο βαθμό που η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη πρόσφορων μέτρων ασφάλειας που επιβάλλονται από τη νομοθεσία και δεν ευθύνεται για την οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική, υλική ή μη, ζημία που ενδεχομένως υπέστη ο χρήστης από την πρόσβασή του στο διαδίκτυο.

Όποτε επιλέγετε, είτε μέσα από τη διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας, είτε μέσα από τη διαδικασία τηλεφωνικής παραγγελίας να μας γνωστοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή/και τον αριθμό κινητού σας τηλεφώνου, ή οποιαδήποτε άλλο προσωπικό σας δεδομένο, επιλέγετε ταυτόχρονα τη χορήγηση και τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς. 

Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα υποβολής αιτήματος για πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων του προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας που αφορά το υποκείμενο των δεδομένων καθώς επίσης και δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία και καταγγελίας σε εποπτική αρχή (σύμφωνα με τους ορισμούς των άρθρων 13 έως 20 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Κάθε χρήστης μπορεί επιπλέον να ζητήσει τη φορητότητα (σύμφωνα με τη δυνατότητα που σας δίνει ο Κανονισμός 2016/679 GDPR)  των προσωπικών του δεδομένων. Για τυχόν άσκηση των δικαιωµάτων σας µπορείτε να απευθύνεστε στoν υπέυθυνο επεξεργασίας, που ορίζεται κατωτέρω.

Κάθε χρήστης έχει επίσης δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του ανά πάσα στιγμή με αποστολή mail στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων  (Άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και τρίτων και οφείλονται σε μηνύματα, δεδομένα, στοιχεία ή πληροφορίες που διακινούνται μέσω τουprimarkt.gr, το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του πελάτη επιτρέπεται μόνο εφόσον και στο μέτρο που το primarkt.gr καλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις. Με το παρόν συµφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρµογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση του καταστήματός μας, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας.

Αυτόματα Καταγεγραμμένες Πληροφορίες

Ο διακομιστής (web server) του primarkt.gr με βάση την κατασκευαστική του προδιαγραφή και σύμφωνα με τα ισχύοντα αποδεκτά στο διαδίκτυο καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες. Οι λόγοι της καταγραφής σχετίζονται με:

– έγκαιρη διάγνωση κι αυτόματη επίλυση προβλημάτων

– συλλογή δημογραφικών πληροφοριών

– επιτυχής διαχείριση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος

Οι πληροφορίες αυτές είναι ανώνυμες (δεν είναι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τα domain names και/ή τις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) που επισκέπτονται το ηλεκτρονικό κατάστημα, την ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες (πάντοτε) μη εξατομικευμένες προσδιορίσιμες πληροφορίες.

Cookies
Cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποστέλλεται στις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) του πελάτη από ένα διακομιστή (web server) και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του/της πελάτη. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημά του υπολογιστή του πελάτη και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο web ευκολότερη για τον πελάτη, αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα primarkt.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του πελάτη. Τα παραπάνω cookies δεν περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες. Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά ο πελάτης έχει συνήθως τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον browser του ώστε να τα αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookie ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες του primarkt.gr.

Υποχρεώσεις Πελάτη

Ο Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος primarkt.gr, υποχρεούται:

– Να μη χρησιμοποιεί τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του primarkt.gr, για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά περιγράφονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.

– Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.

– Να τηρεί απαρέγκλιτα τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος primarkt.gr καθώς επίσης και τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών του ή/και των επισκεπτών των ιστοσελίδων αυτού.

– Να παρέχει πλήρη και αληθή προσωπικά στοιχεία κατά τη διαδικασία της εγγραφής του ως πελάτη.

– Να ενημερώνει τα προσωπικά Στοιχεία εγγραφής του, έτσι ώστε αυτά να ανταποκρίνονται κάθε στιγμή στα αληθή προσωπικά του στοιχεία. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια των στοιχείων εγγραφής του Πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα primarkt.gr έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό του πελάτη ενημερώνοντάς τον.

– Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το μοναδικό αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username, password) στις υπηρεσίες του primarkt.gr. Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το ηλεκτρονικό κατάστημα primarkt.gr μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@primarkt.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασης και του αναγνωριστικού ονόματος των πελατών του, αν δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως γι’ αυτή.

– Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο τέλος κάθε συνόδου (session).

– Να παρέχει ορθά και αληθή Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage. Επίσης μπορεί να επικοινωνήσει με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας, στο +30 2106460284, +30 2106460784 ή με email στο info@eccgreece.gr.

Τροποποιήσεις της Υπηρεσίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα primarkt.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες ή και να διακόψει την παροχή αυτών προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως προειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση που ο Πελάτης κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους, παρόντες όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα ledmarkt.gr δεν φέρει ευθύνη απέναντι στο Πελάτη για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.

Να σημειωθεί ότι αλλαγές στις εικόνες των προϊόντων μπορεί να υπάρξουν ανά πάσα στιγμή και πάντα με βάση τη διακριτική ευχέρεια του ηλεκτρονικού καταστήματος primarkt.gr

Προϊόντα και πληροφορίες Ευθύνη του primarkt.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα primarkt.gr:

– δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον Πελάτη από την ανταλλαγή πληροφοριών κατά τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος προερχόμενη από απώλεια ή καθυστέρηση λήψης ή μη λήψη ή αλλοίωση δεδομένων.

– δεν υποχρεούται σε εγκατάσταση των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος.

– δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τις πληροφορίες που σχετίζονται με προϊοντικές διαφημίσεις. Το υλικό, το περιεχόμενο και οι ισχυρισμοί των διαφημιστικών καταχωρήσεων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και ευθύνη των εταιριών που διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Δεν προσφέρουμε καμία εγγύηση, έγγραφη ή μη, άμεση ή έμμεση, σχετικά με την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών που παρέχονται από τον διαδικτυακό μας τόπο. Αποποιούμεθα κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, άμεση ή έμμεση, περιλαμβανομένων των σιωπηρών εγγυήσεων ποιότητας ή καταλληλόλητας για ορισμένους σκοπούς.

– Για όλα τα ηλεκτρικά προϊόντα ισχύει ότι η απόδειξη είναι και η εγγύηση του καθενός προϊόντος (κάθε εταιρία έχει διαφορετικό χρόνο εγγύησης). Σε περίπτωση μη σωστής λειτουργείας ή κάποιας βλάβης το primarkt.gr δεν φέρει ευθύνη και ο καταναλωτής απευθύνεται άμεσα στην εν λόγω εταιρία.

Πολιτική Ακύρωσης – Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα primarkt.gr και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. δελτίο Αποστολής, απόδειξη λιανικής κλπ). Οι επιστροφές που δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

Συγκεκριμένα, οι επιστροφές σε μαγιό και κάλτσες γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν αφαιρεθεί τα προστατευτικά.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η επιστροφή του προϊόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ για την πρώτη φορά, αποκλειστικά και μόνο μέσω της εταιρείας ELTA courier με την οποία συνεργαζόμαστε. Αν μας το στείλετε με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός της συνεργαζόμενης θα επιβαρυνθείτε με όλο το κόστος της επιστροφής. Στην περίπτωση αλλαγής ή αντικατάστασης για δεύτερη ή παραπάνω φορές, θα επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος επιστροφής (προς εμάς), το κόστος επαναποστολής (από εμάς προς εσάς) και επιπλέον το κόστος αντικαταβολής.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται σε 3 βήματα:

1. Επικοινωνήστε με ELTA courier

Επισκέπτεστε το κοντινότερο κατάστημα elta courier ή επικοινωνείτε με την εταιρία elta courier στο τηλέφωνο 11120

2. Αποστείλετε το δέμα σας.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την εταιρεία elta courier για παραγγελίες εντός Ελλάδας γι’ αυτό σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, αναλαμβάνετε το κόστος επιστροφής. Στείλτε τη παραγγελία με την elta courier , αναφέροντας ότι η χρέωση θα γίνει στην εταιρεία:

Primarkt

Αργοναυτών 65 Ηλιούπολη 16346

Μόλις πραγματοποιηθεί η παραλαβή από εμάς και πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός έλεγχος των επιστρεφόμενων προϊόντων, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την πορεία της νέας αποστολής (εφόσον δεν πρόκειται για ακύρωση της παραγγελίας).

3. Ενημερώστε μας για την επιστροφή σας!

Επικοινωνείτε μαζί μας με e-mail στο info@primarkt.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας και τον λόγο που επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος και αν επιθυμείτε αντικατάσταση. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210.9912152 και να ολοκληρώσετε την ενημέρωση επιστροφής σας τηλεφωνικά.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων πραγματοποιείται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή των προϊόντων κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης θα γίνεται με χρέωση του πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο info@primarkt.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας, καθώς και το IBAN του λογαριασμού (τράπεζα και όνομα δικαιούχου) που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210.9912152 και να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας τηλεφωνικά.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσατε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία και επιθυμείτε να προβείτε στην ακύρωση της, η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@primarkt.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 210.9912152 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 18:00).